Våra Behandlingar

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning av tandvårdsbehandlingar som är skräddarsydda för att uppfylla dina individuella behov och mål. På Tandhälsan A6 strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ tandvård i en välkomnande och bekväm miljö, där du som patient alltid står i fokus.

Vårt team av erfarna tandläkare och tandvårdsspecialister är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga vården. Vi förstår att varje patient är unik, och därför erbjuder vi ett brett utbud av tandvårdsbehandlingar som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver grundläggande tandvård, kosmetisk tandvård, tandreglering eller andra specialiserade behandlingar, är vi här för att ge dig den omsorg och expertis du förtjänar.

På vår webbplats hittar du utförlig information om de olika tandvårdsbehandlingar vi erbjuder. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att förstå varje behandlingsprocess, dess fördelar och när det kan vara lämpligt. Vi tror på att utbilda våra patienter så att de kan ta välgrundade beslut om sin tandvård och upprätthålla en utmärkt munhälsa.

För att få reda på mer om våra tandvårdsbehandlingar och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina tandvårdsmål, tveka inte att kontakta oss. Vår vänliga och kunniga personal står till ditt förfogande för att svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en konsultation. Vi ser fram emot att vara din partner på vägen mot en strålande leende och en stark tandhälsa.

Tandhälsan A6 Jönköping - Akut tandvård i Jönköping - Akut tandläkare Jönköping

Akut tandvård

Har du tandvärk, skador på tänderna eller den omgivande vävnaden och behöver akut hjälp, tveka inte att ringa oss på 0

36-440-09-00

Vi har akuta tider från Måndag till Fredag. Om du ringer oss tidigt på morgon är chansen större att du får en akut tid under samma dag. 

Tandläkare / Tandhygienist behandling

Undersökning

Vår tandläkare erbjuder noggranna tandundersökningar för din munhälsa. Få en professionell tandvårdsbedömning och skräddarsydd rådgivning för att behålla ditt leende friskt och vackert. Boka din tandundersökning idag

Tandlagning, laga skadade tänder

Lagning

En effektiv och skonsam lösning för dina tandproblem. Vår tandvårdsteam erbjuder expertlagningstjänster för att återställa din tandhälsa. Upptäck våra skräddarsydda lagningstjänster idag!

Rotbehandling

Upptäck allt du behöver veta om rotbehandling på vår tandläkarpraktik. Våra erfarna tandläkare erbjuder skonsam och effektiv rotbehandling för att rädda dina tänder. Lär dig om förfarandet, dess fördelar och eftervård på vår informativa hemsida. Få professionell tandvård och återfå ett hälsosamt leende med vår hjälp.

Tandhälsan A6 Jönköping - Tandblekning Jönköping - Vita tänder

Tandblekning

Välkommen till vår tandläkarklinik för professionell tandblekning. Uppnå ett strålande leende med säker och skonsam tandblekning. Lär dig mer om våra behandlingar och priser för att återfå ditt självförtroende och ett vitare leende idag!

Friska tänder

Hygienistbehandling

Optimal tandhälsa och ett strålande leende kräver noggrann vård och regelbunden hygienbehandling. Våra erfarna tandvårdsexperter erbjuder skräddarsydda hygienbehandlingar för att förebygga tandproblem och bevara din munhälsa. Upptäck fördelarna med våra tandhygienister och boka din behandling idag.

Protetik

Upptäck avancerad tandprotetik inom tandvården med specialiserade lösningar som Kronor, Broar och Skalfasader. Vi erbjuder skräddarsydda protetiska behandlingar för att återställa ditt leende och din tands hälsa. Lär dig mer om våra protetiska alternativ och hur de kan förbättra din munhälsa och självförtroende.

Tandimplantat

Implantat

Upptäck toppkvalitativa tandimplantat för varaktig tandhälsa. Vår erfarna tandläkare erbjuder skräddarsydda implantatlösningar för ett naturligt leende. Kontakta oss idag för expertvård och en strålande munhälsa

Invisalign / ClearCorrect

Tandreglering med osynliga tandskenor

Upptäck professionell tandreglering för ett vackert och hälsosamt leende. Våra erfarna ortodontister erbjuder skräddarsydda lösningar för dina behov. Boka en konsultation idag och ta det första steget mot ett rakt och självsäkert leende

Proteser är en viktig del av modern tandvård och används för att ersätta förlorade eller skadade tänder.

Proteser

Upptäck skräddarsydda proteser för ett naturligt leende. Vår erfarna tandvårdspersonal skapar bekväma och funktionella lösningar för ditt tandhälsobehov.

Din tandläkare i Jönköping som ger dig tandvård med omsorg.


Tandhälsan A6 Jönköping AB Batterigatan 11 553 05 Jönköping


Öppettider

Måndag - Torsdag 08:00-17:00

Fredag 08:00-14:00

Lördag - Söndag Stängd

Semesterstängt

Vi vill informera våra kära patienter att Tandhälsan A6 Jönköping kommer att ha semesterstängt under veckorna 26, 27, 30 och 31. Vi har öppet som vanligt under veckorna 28 och 29.

Vi önskar er alla en härlig sommar!

Telefontider

Måndag - Torsdag 07:00-17:00

Fredag 07:00-14-00Ombokning och avbokning

Använd mina sidor eller kontakta oss via telefon. Återbud meddelas senast 24 timmar innan bokad tid. Uteblivet besök debiteras 500 kr.

Försäkringskassan

Vi är anslutna till försäkringskassan.


© Tandhälsan A6 Jönköping AB | Patientinformation | Integritetspolicy

Scroll to Top