Skip to main content

Våra behandlingar

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning tandvårdsbehandlingar som är skräddarsydda för att uppfylla dina individuella behov och mål. På Tandhälsan A6 strävar vi efter att erbjuda högkvalitativ tandvård i en välkomnande och bekväm miljö, där du som patient alltid står i fokus.

Vårt team av erfarna tandläkare och tandvårdsspecialister är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga vården. Vi förstår att varje patient är unik, och därför erbjuder vi ett brett utbud av tandvårdsbehandlingar som kan anpassas efter dina behov och önskemål. Oavsett om du behöver grundläggande tandvård, kosmetisk tandvård, tandreglering eller andra specialiserade behandlingar, är vi här för att ge dig den omsorg och expertis du förtjänar.

På vår webbplats hittar du utförlig information om de olika tandvårdsbehandlingar vi erbjuder. Vi strävar efter att göra det enkelt för dig att förstå varje behandlingsprocess, dess fördelar och när det kan vara lämpligt. Vi tror på att utbilda våra patienter så att de kan ta välgrundade beslut om sin tandvård och upprätthålla en utmärkt munhälsa.

För att få reda på mer om våra tandvårdsbehandlingar och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina tandvårdsmål, tveka inte att kontakta oss. Vår vänliga och kunniga personal står till ditt förfogande för att svara på dina frågor och hjälpa dig att boka en konsultation. Vi ser fram emot att vara din partner på vägen mot en strålande leende och en stark tandhälsa.

Akut tandvård

Har du tandvärk, skador på tänderna eller den omgivande vävnaden och behöver akut hjälp, tveka inte att ringa oss på 036-440-09-00

Vi har akuta tider från Måndag till Fredag. Om du ringer oss tidigt på morgon är chansen större att du får en akut tid under samma dag. 

Tveka inte att höra av dig!

Boka tid direkt online eller hör av dig till oss så hjälper vi dig med råd och information om våra behandlingar.